TRUE

Page Nav

HIDE
SHOW
SHOW

Grid

GRID_STYLE
TRUE
TO-LEFT

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Τελευταια Νεα:

latest

Nobacco νεες γευσεις

Τ ο ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι κάτι παραπάνω από μία νέα συνήθεια. Είναι ένα νέο καταναλωτικό προϊόν που έχει γίνει ήδη τρόπος ζωής για εκατο...



Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι κάτι παραπάνω από μία νέα συνήθεια. Είναι ένα νέο καταναλωτικό προϊόν που έχει γίνει ήδη τρόπος ζωής για εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο, μειώνοντας ριζικά την βλάβη που προκαλεί το συμβατικό τσιγάρο στον οργανισμό.


Υπάρχει όμως ηλεκτρονικό τσιγάρο σε γεύσεις με την υπογραφή βραβευμένου pastry chef ;
Την απάντηση δίνει η Nobacco σε συνεργασία με τον βραβευμένο pastry chef Διονύση Αλέρτα με την νέα σειρά υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου Mon Dessert τα οποία μπορούμε πλέον να απολαύσουμε στα Nobacco Shop στη Λάρισα.


Mon Dessert

Η πρωτοποριακή σειρά υγρών Mon Dessert, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον βραβευμένο pastry chef Διονύση Αλέρτα και με την σφραγίδα ποιότητας του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών (ΕΜΒΙΑ).


Οι πιο δημοφιλείς συνταγές ζαχαροπλαστικής του κορυφαίου pastry chef αποτυπώθηκαν στα 4 υγρά αναπλήρωσης της Mon Dessert.


Η σειρά υγρών αναπλήρωσης Mon Dessert διακρίνεται από τις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, την τεχνογνωσία και τη συνέπεια του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, την προσεκτική επιλογή του κάθε συστατικού και φυσικά τη γνώση και το μεράκι για τη ζαχαροπλαστική του Διονύση Αλέρτα, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικά γευστικό αποτέλεσμα. 


Θα τα βρείτε διαθέσιμα σε 4 επίπεδα νικοτίνης (0mg/ml, 3mg/ml, 6mg/ml και 12mg/ml) και με σύσταση high VG για μεγάλη παραγωγή ατμού.



ΤΩΡΑ και στη Λάρισα ΜΟΝΟ στα



Απολαύστε τα στις ακόλουθες μοναδικές γεύσεις...σε τιμές από 9 € στη συσκευασία των 30ml




[tab] [content title="SABAYON CHOCOLAT"]



SABAYON CHOCOLAT
Ένα υγρό το οποίο πλησιάζει γευστικά σε μία μους σοκολά και πλαισιώνεται από μία πολύ ανάλαφρη, σχεδόν ανεπαίσθητη, κρέμα ζαχαροπλαστικής.


[/content] [content title="CHEEZIT!"]

CHEEZIT!
Ένα «ελληνικό» cheesecake, όπου η μπισκοτένια βάση δένει με μία αφράτη κρέμα από φραγκοστάφυλο και ολοκληρώνεται με ένα σιρόπι από βατόμουρα και φράουλα.




[/content] [content title="MELON PAST(E)"]

MELON PAST(E)
Δροσερός χυμός πεπονιού που συνοδεύεται από αχλάδι, λάιμ και στρογγυλεύει γευστικά με δύο σταγόνες βερίκοκο.



[/content] [content title="CREAM NUTS"]


CREAM NUTS
Λαχταριστή κρέμα βανίλιας με γέμιση από φιστίκι που πλαισιώνεται από μαύρη ζάχαρη σβησμένη με μία ιδέα από μπαχαρικά.



[/content] [/tab]










NEA ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚA ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΛΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ NOBACCΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΕΤΥΛΙΟ, ΑΚΕΤΑΛΔΕΫΔΗ ΚΑΙ ΑΚΕΤΥΛΟ-ΠΡΟΠΙΟΝΥΛΙΟ - DIACETYL, ACETALDEHYDE, ACETYL PROPIONYL FREE


Για την NOBACCO το θέμα ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων της είναι ένας αδιαπραγμάτευτος τομέας. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.


Από τον Απρίλιο του 2012, η NOBACCO πρωτοπορεί με την συμμετοχή της στο πληρέστερο και παγκοσμίως εμπεριστατωμένο πρόγραμμα ελέγχου και πιστοποίησης των Υγρών Αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου (e-liquids) από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Η εφαρμογή του αυστηρού προγράμματος Πιστοποίησης εξασφαλίζει τη διαχρονική παροχή ασφαλών προϊόντων καθώς όλα τα υγρά αναπλήρωσης της NOBACCO ελέγχονται κάθε μήνα από το Πανεπιστήμιο και διαθέτουν Πιστοποίηση ως προς τη σύσταση τους και ως προς το μείγμα εισπνεόμενων ατμών που απελευθερώνεται κατά τη χρήση του διαλύματος στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, με βάση τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 1272/2008.


Σήμερα, η NOBACCO κάνοντας ένα επιπλέον βήμα, εφαρμόζει μέσα από την εξέλιξη της δικής της γνώσης, πρόσθετα πρότυπα Ποιότητας και Ασφάλειας που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις και τις προτεινόμενες πρακτικές των αρμόδιων αρχών και φορέων.


Για το σκοπό αυτό η NOBACCO προχώρησε σε επιπλέον αυστηρούς ελέγχους και εργαστηριακές αναλύσεις της σύστασης των υγρών αναπλήρωσης της για τον πιθανό εντοπισμό Διακετυλίου (Diacetyl), Ακεταλδεϋδης (Acetaldehyde) και Ακετυλό-Προπιονυλίου (Acetyl–Propionyl), ουσίες που έχουν κατηγορηθεί για πρόκληση αναπνευστικών προβλημάτων και μια εξ αυτών (ακεταλδεϋδη) για καρκινογένεση.


Μετα τις πρόσθετες εργαστηριακές αναλύσεις η NOBACCO βεβαιώνει τους καταναλωτές της, ότι τα υγρά αναπλήρωσης της δεν περιέχουν:

Διακετύλιο (diacetyl free),
Ακεταλδεϋδη (Acetaldehyde free) και
Ακετυλο-Προπιονύλιο (Acetyl–Propionyl free)








Που θα μας βρείτε;




Nobacco Shop Λάρισας
Μεγάλου Αλεξάνδρου 1
Τηλ. 2410 412465
e-mail. larisa@nobacco.gr













Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος




Δεν υπάρχουν σχόλια

Viral