TRUE

Page Nav

HIDE
SHOW
SHOW

Grid

GRID_STYLE
TRUE
TO-LEFT

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Τελευταια Νεα:

latest

Σε Λάρισα και Αγιά τη Δευτέρα 27 Ιουλίου ο Πάνος Σκουρλέτης

Τη Λάρισα και την Αγιά πρόκειται να επισκεφθεί τη Δευτέρα 27 Ιουλίου ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Επικρατ...


Τη Λάρισα και την Αγιά πρόκειται να επισκεφθεί τη Δευτέρα 27 Ιουλίου ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, προσκεκλημένος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψής του είναι το εξής:
• Στις 11.00 το πρωί θα επισκεφθεί την Αγιά Λάρισας και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγιάς, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλίδα» θα έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της περιοχής.
Ειδικότερα, θα συναντηθεί με τις διοικήσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγιάς «Ο Κίσσαβος», του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ανάβρας και των καστανοπαραγωγών Ποταμιάς Σκήτης.
• Στις 12:00 θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Αγιάς, Αντώνη Γκουντάρα, στην αίθουσα της ΔΕΥΑ στη Σωτηρίτσα.
• Στις 13.30 θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μελιβοίας, του Συλλόγου Καταστημάτων Παράλιων και του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Βελίκας, ενώ στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε καταστήματα της περιοχής.
• Στις 18.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου σε όλα τα ΜΜΕ της περιοχής, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ (Δευκαλίωνος 11, 4ος όροφος).
• Στις 19.00 θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Εμπορικού – Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Λάρισας
• Στις 19.45 θα συναντηθεί με τη διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας.

Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/07/27_26.html
Follow us: larisacitynews on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Viral