TRUE

Page Nav

HIDE
SHOW
SHOW

Grid

GRID_STYLE
TRUE
TO-LEFT

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Τελευταια Νεα:

latest

Δήμος Λαρισαιων: Δήλωση - απάντηση του αντιδημάρχου Οικονομικών Θ. Αδαμοπουλου σε τελευταία δήλωση της κας Καραλαριώτου για οικονομικά στοιχεία

Δήλωση Αντιδημάρχου Οικονομικών Δήμου Λαρισαίων Θάνου Αδαμόπουλου Με αλχημείες και κινδυνολογία επιχειρείται να μειωθεί το κύρος του Δήμου κ...


Δήλωση Αντιδημάρχου Οικονομικών Δήμου Λαρισαίων Θάνου Αδαμόπουλου


Με αλχημείες και κινδυνολογία επιχειρείται να μειωθεί το κύρος του Δήμου και της πόλης, το οποίο υπεράσπισαν, πέρα από διαφωνίες, όλες οι δημοτικές αρχές.    Οι σκοπιμότητες της κας Καραλαριώτου, γίνονται σαφέστερες μετά τη νέα της ανακοίνωση.  Όλα στο βωμό του μηδενισμού του έργου της δημοτικής αρχής με αποτέλεσμα, εν τέλει,  την «τιμωρία» της πόλης.

Αναλυτικότερα, στις 23 Ιουλίου, μόλις προχθές, το κλείσιμο του ταμείου του Δήμου είναι 14.833.610,15 ευρώ.  Πως είναι δυνατόν τα διαθέσιμα του Δήμου στο τέλος της χρονιάς (31.12.2019) να εμφανίζονται στα 14 εκατ. και σήμερα να είναι τα ίδια;  Με τη λογική της κας. Καραλαριώτου και αυτών που της έχουν δώσει τα στοιχεία θα έπρεπε σήμερα το ταμείο να μηδενίζεται.

Η αλχημεία έγκειται στο ότι δεν υπολογίζονται τα έσοδα του Δήμου και χρησιμοποιείται μια φωτογραφία της στιγμής, που στο δημόσιο λογιστικό είναι γνωστό ότι στο κλείσιμο του έτους, έχει πάντα τέτοια χαρακτηριστικά.   

Μας προκαλεί σοβαρά ερωτήματα πως ένα πρόσωπο που έχει υπηρετήσει  την αυτοδιοίκηση από καίρια πόστα να μη γνωρίζει τα στοιχειώδη στα οικονομικά  και ειδικότερα όταν έχει θέση επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας . Μάλλον  όμως κάνει πως δεν τα γνωρίζει για να αποπροσανατολίσει τους Λαρισαίους πολίτες. Μάλιστα κάποιοι από όσους την ενημερώνουν την εκθέτουν σε παιδαριώδη λάθη. Ακόμη και τα νούμερα που της έδωσαν τα διαβάζει λάθος. Γνωρίζουμε ότι η παράταξή της  διαθέτει εξαιρετικούς συναδέλφους οικονομολόγους. Αν συζητούσε μαζί τους,  ίσως την προστάτευαν. Φαίνεται μάλλον ότι προτίμησε να συζητήσει με  κάποιους γραφειοκράτες που έχουν νύχτα από οικονομικά και οι οποίοι – είναι σαφές πλέον για μας – έχουν παραπληροφορήσει και τον κ. Γούλα. 

 

Κα Καραλαριώτου, για άλλη μια φορά σας καλούμε να ενημερώνεστε για τα οικονομικά του Δήμου από τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης οικονομικών πριν βγάλετε ανακοινώσεις. Ρωτήστε να  μαθαίνετε, δεν είναι κακό. Ο Δήμος Λαρισαίων παρουσιάζει υγεία στα οικονομικά του. Σταματήστε τις επικίνδυνες και λανθασμένες  αναλύσεις που παραπληροφορούν  τους πολίτες και αφήστε τις «κωλοτούμπες», να ψηφίζει η παράταξή σας τον Οκτώβριο του 2019 το leasing και σήμερα να αρνείται ένα επενδυτικό δάνειο με σαφώς καλύτερους όρους. 

Σας περιμένουμε στο δημαρχείο για οποιαδήποτε απορία έχετε. Και στην συζήτηση της πορείας εκτέλεσης του προϋπολογισμού που θα συζητηθεί το Φθινόπωρο θα έχουμε να πούμε πολλά. 

Καλό καλοκαίρι...



Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/07/blog-post_202.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Viral